Hírek

Eb 2016: Amit a 21. századi technika megenged, azt az M4 Sport meg fogja mutatni

A helyszíni kommentátorok közül Hajdú B. István egészen a döntőig Franciaországban marad, Gundel Takács Gábor a második naptól az elődöntőkig, míg Székely Dávid és Knézy Jenő a csoportmérkőzések és a nyolcaddöntők ideje alatt közvetít.

Berkesi Judit a helyszínen az m4sport.hu/focieb weboldalra készít riportokat, beszámolókat.

Héder Barna sportigazgató pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón azt is elmondta, televíziós szempontból óriási kihívás egy olyan futball világesemény közvetítése, amelyen a magyar válogatott is szerepel. Hozzátette, az M4 Sport célja, “hogy mindenhol ott legyen”.

“Két stábunk lesz Franciaországban, az egyik északon, a másik délen, az ő feladatuk az élménygyűjtés lesz, a déli csapat folyamatosan együtt utazik majd a magyar nemzeti együttessel

– fogalmazott Héder Barna.

A sportigazgató a magyar válogatott mérkőzéseiről szólva kiemelte, hogy amit a 21. századi technika megenged, azt a csatorna meg fogja mutatni. A válogatott mindhárom csoportmérkőzésének helyszínén a pálya szélén és a lelátók szintjén is lesz stúdiója az M4 Sportnak, a lefújás után pedig három helyszínről adják a szövetségi kapitány és a játékosok nyilatkozatait élőben.

A kontinensviadal ideje alatt az M4 Sport adása minden nap az Eb-ről szól majd, a stúdióban Héder Barna, Molnár Mátyás és Petrovics-Mérei Andrea várja majd a nézőket.

Olvasói sztorik