Hírek

Nincs még jegyed a foci-Eb-re, de szeretnél? Van egy jó hírünk!

Az mlsz.hu cikke szerint az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) arról tájékoztatta a magyar szervezetet, hogy a jövő héten, keddtől ismét lehet jegyeket vásárolni a nyári, franciaországi Európa-bajnokságra. A m,agyar válogatott 44 év után lesz ott ismét a kontinenstornán, az F csoportban Ausztria, Izland és Portugália lesz a mieink ellenfele.

Ami a jegyvásárlást illeti, ebben a szakaszban azonnali vásárlással lehet tiketthez jutni, a készlet erejéig. A piacra kerülő belépők vélhetően hamar gazdára találnak.

Az mlsz.hu felhívja rá a figyelmet, hogy vélhetően a keddi nyitáskor megrohamozzák majd a szurkolók a jegyértékesítési felületet, ez lassíthatja majd az oldal elérését.

Itt érhető el az UEFA jegyértékesítő felülete.

Fontos tudnivalók a jegyvásárlásról

A szurkolók minden egyes kategóriába vásárolhatnak majd jegyeket, amelyekért ezúttal is MasterCard vagy VISA hitelkártyával tudnak fizetni.

A drukkerek előregisztrálhatnak az oldalon, így értesítést kaphatnak arról, ha a kiválasztott mérkőzésekre jegyek lesznek elérhetőek. Továbbra is igaz, hogy

egy igénylő nevére maximum négy jegy szólhat, akik korábban kimerítették ezt a keretet, ebben a szakaszban nem tudnak újabb belépőket vásárolni.

A jegyek igénylőinek minden esetben a mérkőzések helyszínén kell lenniük, a belépésnél a rendezők ellenőrizhetik a jegytulajdonosok személyazonosságát. A vásárlás után az igénylő személye nem változtatható meg, a megszerzett jegyek nem mondhatóak vissza, nem lehet eladni, továbbadni őket.

(Fotó: mlsz.hu)

Olvasói sztorik