Hírek

Bernd Storck: büszke az Afrika-bajnok elleni 0-0-ra

Szövetségi kapitányunk elégedettten nyilatkozott a döntetlennel zárult mérkőzés után.

A magyar labdarúgó-válogatott az Eb előtti utolsó hazai mérkőzésén 0-0-ra végzett az Afrika Kupa legutóbbi kiírásának győztesével, Elefántcsontparttal. A találkozót követően Bernd Storck szövetségi kapitány így értékelte a mérkőzést:

Büszkék lehetünk rá, hogy Afrika bajnokával ilyen mérkőzést tudtunk játszani. A másodikban már a különböző rendszerekkel kísérleteztünk, több támadót is becseréltem

Storck kifejtette, több játékosa, így Kleinheisler, Szalai, Dzsudzsák és Nagy Ádám nem kapott megfelelő meccsterhelést az elmúlt négy-hat hétben, ezt figyelembe véve pedig különösen jó teljesítményt nyújtottak. Hozzátette, még sok munka vár csapatára a hétfőn kezdődő második ausztriai edzőtáborban.

Jó barátságos mérkőzést láthattunk annak ellenére, hogy nem született gól. Az első félidőben nem voltam elégedett, túl sok teret engedtünk a magyaroknak. A második játékrész már tetszett, mert jobban szűrtük az akciókat és helyzetünk is volt

– mondta Michel Dussuyer, az elefántcsontparti válogatott francia szövetségi kapitánya, aki hozzátette, jelenleg fiatalítás zajlik csapatánál.

Olvasói sztorik