Hírek

Az özönvíz sem állította meg a magyar válogatottat, kőkeményen készül a csapat az Eb-re

Priskin És Stieber is befutott az edzőtáborba, Lencse már nem tartott a kerettel.

Pénteken még Elefántcsontpart ellen játszott felkészülési mérkőzést (0-0) a labdarúgó Európa-bajnokságra hangoló magyar válogatott Budapesten, a héten azonban már ismét Ausztriában, Leogangban készül Bernd Storck csapata. Az mlsz.hu cikke szerint kedden két edzés szerepelt a programban, bár az együttes dolgát megnehezítette a heves esőzés.

A szövetség tájékoztatása szerint mindezek ellenére talán az eddigieknél is jobban odatették magukat a játékosok a kemény edzéseken, melyen előkerült ugyan a labda, de a futásé volt a főszerep.

Két újabb labdarúgó futott be az edzőtáborba. Immár Priskin Tamás és Stieber Zoltán is a csapattal készül. Van egy távolmaradó is, Lencse László a második ausztriai edzőtáborra már nem utazott el.

Lencse László nagyszerű szezont zárt. Szerettem volna megismerni és megnézni őt személyesen az edzéseinken, valamint lehetőséget adni neki arra, hogy velünk dolgozzon, mert érdekes játékosnak tartom a jövő szempontjából, már a vb-selejtezők tekintetében is.

Remek munkát végzett velünk, keményen dolgozott, jó benyomást tett ránk. Így, hogy nem tartott velünk a második edzőtáborba, több ideje lesz meghozni a megfelelő döntést azzal kapcsolatban, hogy melyik klubban folytatja pályafutását. Az azonban biztos, hogy a jövőben fog még tőlem további lehetőséget is kapni a válogatottban” – mondta Storck az mlsz.hu-nak.

Nyitókép: mlsz.hu

Olvasói sztorik