Hírek

M4 Sport: Ganxsta Zolee szerint évtizedek óta vártunk egy ilyen magyar válogatottra

Stieber Zoltán helyzetét még az isteni Diego Maradona sem használta volna ki jobban a zenész szerint.

A focirajongó zenésznek jobban tetszik a Copa Américán látható játék, de azért természetesen az Európa-bajnokság történéseit is követi – derült ki az M4 Sportnak adott nyilatkozatából. És hogy mit szól a magyar csapat Ausztria elleni győzelméhez?

Focira emlékeztető játékot láttunk, és ez nagyon fontos. Szervezett a játék, mennek a passzok, nem csak előre lőjük a labdát a vakvilágba, látszik a fiúkon, hogy gondolkodnak is. Öröm volt nézni őket az osztrákok ellen. Ideje, hogy megkövessek mindenkit, évtizedek óta várunk ilyen játékra.

Elmondta, jó barátjától, Dzsudzsák Balázstól sokat vár, Szalai Ádámot pedig bár ő maga is sokat kritizálta, a semmiből lőtt egy gólt, ami jót tehet az önbizalmának. Stieber Zoltán találata pedig olyannyira lenyűgözte, hogy még Diego Maradona is eszébe jutott róla.

Stieber meg egyszerűen jól játszott, nem remegett meg, ott volt fejben, a helyzetét meg maga Diego Maradona sem használhatta volna ki jobban.

Ganxsta Zolee szerint a legjobb 16 közé bejut a csapat, ott pedig már bármi előfordulhat. A nyolcaddöntős szereplést egyébként szombaton már be is biztosíthatja a magyar válogatott, ha legyőzi a 18 órakor kezdődő meccsen Izlandot.

Olvasói sztorik