Hírek

Dzsudzsák: “Idegesítő Izland továbbjutása, Ronaldo gratulált nekünk”

Mióta hazaérkezett a remekül szereplő és sokak szívébe beköltöző magyar labdarúgó-válogatott a franciaországi Európa-bajnokságról, lessük a hosszabb, már higgadtabb körülmények között születő interjúkat a főszereplőktől.

A legtöbben persze most pihenőt kaptak klubjuktól (a Ferencváros játékosai például egy hetet), vannak, akik már el is utaztak nyaralásukra, de azért el-elcsíphetőek a fiúk. A Class FM Dzsudzsák Balázst szólaltatta meg.

Naná, hogy az angolokat kiejtő Izland volt az első témák egyike. “Dzsudzsi” szerint igazságtalan, hogy csoportelsőként megkaptuk a belgákat, míg Izland a nem túl veretes Angliával játszhatott.

Idegesít bennünket, hogy látjuk, hogy Izland továbbjutott. Mi csoportelsőként megkaptuk a világranglista 2. legjobb csapatát, úgyhogy ez annyira nem volt igazságos szerintem. Mi játszottunk ellenük, ezt nem nagyképűségből mondom, de nagyon régen játszottunk ennyire enervált és gyenge csapat ellen, mint volt ez az Izland. Sajnos továbbjutottak, mint mi, nyilván, ilyenkor egy picit fáj a szívünk, de utólag ezen nem szabad rágódnunk.

Bizony nem, és azon sem, hogy nem sikerült megnyerni a portugálok elleni mérkőzést – nem osztott-szorzott volna, ráadásul a parádés játék azon a találkozón minden megszerzett vagy elvesztett pontot kárpótolt. Még Ronaldónak is tetszett a produkciónk.

Cristiano Ronaldo a meccs előtt és a meccs után is gratulált a csapatnak, semmi olyan jelét nem mutatta annak, hogy lenézne minket. Jó érzés, hogy versenyre tudtam kelni vele, hiszen ő a világ egyik, hanem a világ legjobbja.

Szóba került Dzsudzsák jövője is. Elmondta, mindenképpen távozna a török Bursasportól, bízik benne, hogy előre tud lépni, az Európa-bajnokságon mutatott játék ebben segíthet neki. Szólt a többiekről is ebben a vonatkozásban.

5-6 ember szerintem biztos, hogy nagyon-nagyon jó helyre fog kerülni. Személy szerint azért sajnálom, hogy egy ilyen Eb 25 éves koromban nem adatott meg, picit ez bánt, de remélem, hogy még egy szintet tudok lépni. Nagy Ádám előtt óriási lehetőség állnak, Kádár Tomi is nagyon jó helyre mehet.

Olvasói sztorik