Hírek

Válogatott: „Storck első meccsén hármat nem tudtunk egymáshoz passzolni”

A magyar labdarúgó-válogatott és a DVTK középpályása, Elek Ákos nyilatkozott a dvtk.eu-nak, a fő téma természetesen az Európa-bajnokság volt, ahol két meccsen 135 percet játszott: a portugálok és a belgák ellen kapott lehetőséget.

Elek azt mondta, még fiatal (27 éves), így minden erejével azon lesz, hogy ne ez az Eb-szereplés legyen karrierje csúcspontja. Örülne neki, ha hasonló körülmények után tudnának hazajönni egy világbajnokságról is. Szerinte nem lehetetlen kijutni a 2018-as vébére sem.

A munka látszik. Bernd Storck első meccse a románok ellen volt, amikor hármat nem tudtunk egymáshoz passzolni.

Védekezésben akkor is jól néztünk ki, mindenki nagyon akart, de az Eb-meccseken látszott, hogy ahhoz képest mennyivel jobban játszott a csapat. Sokan csodát emlegetnek, de ebben semmi csoda nincsen, nagyon sokat dolgoztunk érte, elindultunk egy úton és ennek előbb-utóbb kijön az eredménye” – mondta.

Ami a jövőjét illeti, Magyarországról már voltak megkeresései, külföldről csak tapogatózások. De megnyugtatta a szurkolókat: amíg a DVTK játékosa, addig mindent megtesz a klubért, mert ez kutya kötelessége.

Fotó: AFP/Francisco Leong

Olvasói sztorik