Hírek

Dagad a májunk: Kleinheisler és Nagy az Eb-felfedezettek között

Most éppen a Daily Mail állított össze egy 10-es listát, amely azoknak a játékosoknak a jövőjére fókuszál, akik fiatalként tették le névjegyüket a tornán, és akik előtt nagy jövő állhat – legelőbb a következő szerződés tekintetében.

A következő neveket említik:

Hal Robson Kanu (Wales), Ragnar Sigurdsson (Izland), Michael McGovern (Észak-Írország), KLEINHEISLER László (Magyarország), Jonas Hector (Németország), Bartosz Kapustka (Lengyelország), Joe Allen (Wales), Robbie Brady (Írország), NAGY Ádám (Magyarország), Emanuele Giaccherini (Olaszország)

A felsorolás a britek tekintetében kissé felülreprezentált, de sebaj, így még értékesebb, hogy a Werder Bremen vörös üstököse és a Ferencváros tinédzsere ott van a listán.

A Werder egyébként már jelezte, hogy esze ágában sincs eladni Kleinheislert, a Fradi viszont továbbra is várja az ajánlatokat Nagyért, és azok jönnek is, a Benfica, a Marseille és a Southampton merült fel lehetséges célállomásként. A cikk viszont a Leicestert is említi, mint lehetséges kérőt, az lenne ám, az igazi szenzáció, hiszen momentán a Premier League bajnokáról beszélhetünk, a Bajnokok Ligája-főtáblás csodacsapatról.

Olvasói sztorik